Bestil et portræt af din hund på Mynewart

Drømmer du om at forevige din hund på et portræt? Du er ikke alene. Igennem de seneste år er det blevet meget populært at forevige sine firbenede venner på et maleri. Hos Mynewart har du mulighed til at få din firbenede ven foreviget i en kyndig kunstners penselstrøg til en pris, hvor du kan være med. 

Et evigt minde om din hund 

Hunden er menneskets bedste ven og et venskab, som man ønsker at bevare for evig. Et portræt af din hund er derfor ikke en fjollet drøm, men en fantastisk måde at holde mindet om hunden levende til evig tid. Os mennesker har praktiseret portrætkunsten i hundredvis af år, og det er både mennesker og kæledyr, som bliver portrætteret. Mynewart er et online kunstgalleri i, som tilbyder kunderne at få håndmalede kunstværker af dit kæledyr.  

Hvis du drømmer om at forevige din hund, så kan du selv være med til at bestemme, om det skal være et fotografisk portræt eller et portræt med en mere kunstnerisk twist. Du kan selvfølgelig også være med til at bestemme størrelse på maleriet, samt hvilket udtryk du ønsker at fange. Faktisk er portrætter noget af det, som Mynewart sælger mest af, det gælder både af mennesker og af kæledyr.  

Mynewart samarbejder med kunstnere over hele verden, som endnu ikke har slået igennem som et velkendt navn i de højere kunstneriske kredse. Men det betyder ikke, at de ikke er højt kvalificerede kunstnere, for det er de i højeste grad. Det eneste, det betyder, er, at de kan tilbyde kvalitet kunst portrætter til en pris, hvor alle kan være med.  

I og med det er et online galleri, så sparer de også udgifter på husleje, noget som er med til at holde priserne på portrætterne nede. Et portræt af et kæledyr er den perfekte gave til hundeejeren, som troede, han eller hun havde det hele. Portrættet vil uden tvivl få hæderspladsen i hjemmet. Se eksempel fra den kunst som du kan finde på Mynewart her.   

Kunst for alle 

For at skabe et personlig hjem med et unikt udtryk, så er det vigtig at pryde hjemmet med kunst. Det vigtigste er, at du finder et kunstnerisk udtryk, som du selv godt kan lide, da dit hjem er dit helt personlige sted. Hvis du er hundeejer, så er dit hjem sandsynligvis allerede præget af livet med hunden.  

Som hundeejer ved man også, at hunden indgår som et fuldværdigt familiemedlem sammen med resten af familien. Hvis der skal laves et familieportræt, så skal hunden selvfølgelig med. Hvis I allerede har fået familiens tobenede foreviget, så er der ikke noget i vejen for, at familiens firbenede kan få sit helt eget portræt.  

Når man investerer i et oliemaleri af sit kæledyr, så er man også sikker at have mindet om kæledyret med videre i livet, også når de ikke er her mere. Et godt håndlavet maleri kan mere end noget andet fange hundens personlighed og give dig et levende minde om den fantastiske tid, som I har haft sammen. 

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.