Den perfekte have til din hund

(sponsoreret indhold)

Inspiration til at friske haven op – til glæde for dig og din hund!

For en hund er haven den bedste legeplads – og det allerbedste er, når du er med, for så skal der leges!

Desværre kommer mange af os til at underprioritere havens pleje, selvom vi gerne ville gøre lidt mere ud af den.Der skal faktisk ikke så voldsom en indsats til for at din græsplæne igen bliver legevenlig og at haven er et sted du glæder dig til at komme ud i. Derfor bringer vi et par nemme tips til, hvordan du hurtigt kan få haven gjort sommerklar – til hundeleg og til din glæde!

Gode redskaber – nemt havearbejde!

Det helt centrale for at du synes at det er sjovt at give dig i kast med lugning og græsslåning er det rette udstyr. Der kommer hverken flotte resultater ud af arbejdet eller tilfredsstillelse ind i aktiviteterne, hvis du kæmper med en gammel plæneklipper med motorstop hver 5. meter eller en kroget, tung greb.

Gør derfor dig selv en tjeneste og anskaf nye redskaber som virkelig gør arbejdet til en leg! Et godt eksempel på et haveredskab, der vil give dig ren arbejdsglæde er en græstrimmer, der effektivt kan tage de vildtvoksende, knudrede horder af tørt senegræs i bedene såvel som sørge for en knivskarp græslinie op til fliser og bede. Vær sikker på at vælge den bedste græstrimmer ved at læse anmeldelser og ikke bare købe den første den bedste i havecenteret.

Det ser forfaldent og rodet ud i haven, når der står klynger af højt, vildtvoksende græs og bynke rundt omkring – og så er det kilde til evig frustration, når du leger med hunden i haven. Bolden bliver væk, og er din hund ikke altid den største sporhund, så er det dig, der skal på skattejagt. Desuden undgår du de irriterende frø og burrer, der sætter sig i din hunds pels – og på dine ben.

En fryd for øjet og lugtesansen

Farver og summende liv skal en have da have! Desværre giver mange af os op, inden vi overhovedet kommer i gang med at plante blomster ud. Det handler blot om at vælge de rette, nemme blomster, som bare kommer af sig selv og ikke har brug for andet end regn og lidt sol! Der er for eksempel mange steder, hvor som har de utroligt lette og flotte hyacinter til salg til en billig pris. De plantes ud som løg og kommer troligt frem hvert forår med skønne farver og blid duft – til glæde for både dig og din hund. Så er der vist ingen undskyldning for ikke at lege i haven mere!

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.