Er du træt af gåture i mørket?

Som hundeejer betyder det, at du skal gå ture med din hund hver dag hele året rundt. I sommeren kan dette være en fryd, men i vinterhalvåret kan det være hårdt med de kolde, våde ture.

Drømmer du dig væk?

Selvom det naturligvis altid er skønt at bruge tid sammen med din hund, er det ikke utænkeligt, at du gerne vil rejse ned til lidt varmere vejr. En oplagt destination kan for eksempel være Sharm el-Sheikh.

Sharm el-Sheikh er en by i Egypten. I Egypten er gennemsnitstemperaturen i  vinterhalvåret mellem 21 og 30 grader. Søger du sommer og sol, kan det altså være her, du skal rejse til. Læs mere om Egypten her.

Husk reflekserne

Efterhånden som vinteren nærmer sig, går solen tidligere ned, samtidig med, at den står senere op. Dette betyder, at det kan være svært at nå at gå tur med din hund i dagslys, hvis du arbejder i løbet af dagen.

Går du tur med din hund, når det er mørkt, er det vigtigt, at du husker reflekserne. Både til dig selv, men også til hunden. Det kan nemlig være umådelig svært at se, om der går nogle i mørket, når man kommer kørende på en smal vej i bil.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.