Få dig et digitalt kæledyr

(sponsoreret indhold)

Kæledyr er dejlige. Det er hyggeligt at have en firbenet ven at komme hjem til, en pelset hund at gå tur med eller en sød kat at nusse bag ørerne. Dog kan der være flere situationer, hvor det ikke er muligt at have et kæledyr, selvom man skulle have ønsket om det. Måske bor du i en lejlighed, hvor kæledyr ikke er tilladt, du er måske allergisk over for hår fra dyr eller det kan være, du har for travlt til at give et kæledyr den tid og omsorg, det kræver.

Kryptovaluta og kæledyr kan have noget med hinanden at gøre
Selvom du af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at have et kæledyr, kan du stadig opleve nogle af de gode ting ved det. Hvis du oven i købet er entusiastisk omkring kryptovaluta og blockchain, er du lige målgruppen for det, der hedder ‘Cryptopets’. Ved hjælp af blockchain-teknologien, som også er den der bruges i forbindelse med for eksempel bitcoin, har man lavet et digitalt kæledyr, som du kan tage dig af i den digitale verden.

Du kan få forskellige slags Cryptopets, for eksempel Cryptokitty, som er søde små katte, der alle er helt unikke. Det vil sige, at din Cryptokitty har sit helt eget udseende og personlighedstræk, som ikke kan kopieres af andre. Desuden kan du købe udstyr og tilbehør til din Cryptokitty i en dertil egnet butik, som selvfølgelig modtager bitcoin. Det er svært at forestille sig, men det kan sidestilles med en hyper moderne og opdateret udgave af halvfemsernes Tamagotchi.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.