Få din kat på internettet

De fleste katteejere kender til, at katte tiere end ofte laver mærkelig ting. Din kats udskejelser er god underholdning for andre mennesker, og derfor kan det være hyggeligt at lave din egen hjemmeside, hvor du lægger billeder og videoer af din kat op.

Sæt hjemmesiden op

Skal du have din egen hjemmeside, kan det være smart at betale for et webhotel. Dette kunne for eksempel være et webhotel hos Cliche. Det er en fordel, hvis du kender til opbygning af hjemmesider, men det er muligt at lave en hjemmeside selv uden erfaring ved brug af hjælpeprogrammer. Få din egen hjemmeside her.

Udformningen af din hjemmeside

Når du skal lave din egen hjemmeside, kan det være sjovt at lege med farver og temaer. Skal hjemmesiden handle om din kat, bliver der sandsynligvis lagt mange skøre indlæg op, og dette må din hjemmeside gerne afspejle.

Skal du have en hjemmeside, som er overskuelig at finde rundt i, både for dig selv og for dine læsere, er det en god idé at arbejde med forskellige kategorier. Du kan for eksempel have en kategori med billeder af mærkelige sovestillinger, en med underlige ting, som din kat har siddet på eller en med gode miav-lyde.

 

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.