Få en vinterpause

Du kender det sikkert allerede. De mange, lange og mørke vinteraftener, hvor mørket trænger sig på og du sidder fanget i lejligheden, selvom du bør tage din hund med ud for at lege i de nedfaldne blade eller i sneen.

Ferie med eller uden hund

Uanset om du vil have hunden med på ferie eller ej, får du gennem billeje muligheder for at opleve dele af Sydspanien, som du ellers ikke ville have set. Du kan blive inspireret til udflugtsmuligheder her, hvor der er særligt fokus på oplevelser i Sydspanien, som kræver en bil.

Har du hunden med, kan du opleve en masse sammen med den og du er sikker på at komme ud, men at rejse med hund kan også være besværligt, fordi der er særlige regler i forhold til vaccinationer og transport.

Juleferiens muligheder

Får du hunden passet i juleferien, har du alle muligheder for at komme afsted og opleve noget nyt. Der er nemlig en lang juleferie i vente i år, hvor du med blot to dages fri mellem jul og nytår trygt kan tage afsted og lade alle bekymringerne om arbejde og hverdag blive hjemme i Danmark, inden du sætter dig i flyet mod varmere himmelstrøg.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.