Få ro i maven, når du kører med din hund

Hvis du gerne vil have din hund med dig mange forskellige steder, kan det være praktisk at tage hunden med i bilen. Det kan dog være nervepirrende. Det er ikke altid forudsigeligt at køre i bil. Hvad hvis der sker et uheld?

Når uheldet er ude

Dig og din hund har gået til hundetræning i lang tid. Hver tirsdag eftermiddag tager du posen med hundegodbidder og lægger den i lommen. Du kalder på din hund, måske med en klappen på låret, og I begiver jer sammen ud til bilen.

Hunden kommer i bagagerummet, hvor den hurtigt lægger sig til rette, mens du sætter dig bag rettet og sætter bilen i gang. I kommer ud på den store vej, og pludselig vil bilen ikke køre mere.

Vær forberedt

Det kan ske for enhver, at bilen pludselig ikke kører mere, og man derfor har brug for vejhjælp. Det er aldrig en sjov situation at stå i, men det kan være lidt ekstra nervepirrende, når man samtidig har en hund, man skal tage sig af.

Derfor kan det være en god idé at alliere dig med FDM vejhjælp. Køber du et abonnement, ved du, at du kan få hjælp, og så kan du køre med ro i maven.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.