Fenrisulven i Jul i Valhal

Kan du huske julekalenderen, der løb over TV2-kanalen på samtlige af de danske fjernsynsskærme i december 2005? Den med Loke, Thor, Freja og alle de andre store fra nordisk mytologi?

Hunde i julekalendere

Der findes mange julekalendere med hunde. En af dem er Jul i Valhal, hvor der optræder en hund under to forskellige navne: Snifer og Fenris. Hunden er en irsk ulvehund, som langt hen ad vejen virkelig ligner en ulv. Hvis du kan lide store hunde, der har meget pels og et mellem aktivitetsniveau, kan det være at du skal investere i en irsk ulvehund som dit næste kæledyr.

Bor du i lejlighed?

En irsk ulvehund kræver dog meget plads. Hvis du bor i lejlighed er den ikke så nem at have boende, også kan det være, du i stedet skal kigge i retningen af Lille Per, som har tøjdyrselefanten Bodil boende. På et tidspunkt får han også besøg af hunden Jensen, der ikke vil forlade den lille drengs side, selvom Far forsøger at sende den væk. I sidste ende adopterer Lille Per hunden, så den kan komme til at bo hos ham.

Jensen er en noget mindre hund end den irske ulvehund er. Det er en blanding og der bliver gættet på, at hunden både har ruhåret gravhund og border terrier i sig. Derfor kan det være, du skal kigge i de retninger, hvis ikke du har plads til en stor hund i lejligheden.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.