Flere penge til din hund

Har du pludselig fået en stor uforudset udgift, kan det være nødvendigt at finde en alternativ løsning, når du skal betale for passe og pleje af din hund. Det er nemlig ikke billigt at have en hund.

De dyre hund

At have en hund er på ingen måde billigt. For det første skal man betale et stort beløb, når man køber sin hund, men udgifterne stopper slet ikke der. Har du først købt din hund, skal du løbende betale mange penge.

Du skal for eksempel betale for hundefoder og for hundeforsikring. Du skal også betale for legetøj, godbidder og hundekurv. Hvis du skal på ferie, skal du ovenikøbet betale for at få din hund passet.

RKI er ikke en hindring

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler, kan det være svært at få lov til at låne flere penge. Men du kan tage et kviklån trods RKI. På den måde behøver din hund ikke at mangle foder, selv hvis du er kommet i en uheldig situation med en stor uforudset udgift.

Lån trods RKI, men tænk dig om før du låner penge. Naturligvis skal din hund have det godt, men det hjælper ikke noget, hvis du kommer i kæmpe gæld.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.