Glad hund, glad ejer

(sponsoreret indhold)

Hvis du har lyst til at forkæle dit kæledyr, er der et væld af muligheder!

Både materielle ting eller immaterielle handlinger kan give stor glæde hos dit kæledyr og dermed også hos dig selv. Hvis du er hundeejer, ved du selvfølgelig godt, at det er vigtigt at få luftet din hund på daglig basis. Men for at være sikker på, at din hund får den motion og stimuli, den har brug for, kan du sætte gåturene lidt i system.

Det er klassisk, at man går en kort tur om morgenen og om eftermiddagen og måske også igen om aftenen. Men de færreste har i en travl hverdag tid til at gå meget lange ture i løbet af ugen. Derfor kan det være en god idé at vie minimum en dag i weekenden til at få gået en lang tur med sin hund med indlagte opgaver eller lege. Weekender kan hurtigt gå med enten aftaler, praktiske opgaver i hjemmet eller tiltrængt afslapning – uden at din hund har fået megen ekstra motion. Men hvis du hver weekend sætter et kryds i kalenderen den kommende lørdag eller søndag og betragter det som en aftale med din hund på samme måde, som havde det været en ven eller et familiemedlem, sikrer du dig, at det kommer til at ske. Hvis du synes, det kan være svært at få set de mennesker, du gerne vil se i weekenden, kan du tilbyde dem at tage med på tur. Det gør det kun endnu hyggeligere at lave noget aktivt med sin hund.

Giv din hund begejstrende legetøj!
Hvis du allerede er god til at få gået og leget med din hund, kan du købe dig til et ekstra begejstret kæledyr. Der findes masser af legetøj og tilbehør til hunde, som kan gøre den glad. Bidelegetøj i forskellige udformninger, aktiveringslegetøj, som kan give den mentale udfordringer og simpelt kastelegetøj er alle sammen ting, som kan bidrage til en gladere hund. Derudover er godbidder også altid en god måde at forkæle sin hund på. Der findes et hav af forskellige slags, så du kan prøve dig frem, indtil du finder din hunds favorit. De findes også i fedtfattige udgaver, hvis din hund ikke skal veje mere.
Det vigtigste for at få en glad hund er i sidste ende dog en hund uden skavanker.  Hos mange onlinebutikker, kan du for en god pris indkøbe det nødvendige udstyr til en sund og rask hund. Det være sig blandt andet vitaminer, livsvigtig glucosamin, potepleje og produkter til tandhygiejne. 

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.