Gør sommerferien lidt sjovere med nye hobbies

(sponsoreret indhold)

Anderledes hobbies til din passion – og som hunden kan være med til!

Den søde sommertid er over os og det giver god tid til at kaste sig over nye projekter og ikke mindst hobbies.  Mangler du lidt inspiration til at finde et nyt projekt, du kan kaste din passion over, så bringer vi her et par gode forslag til anderledes former for lærerig underholdning.

Spillefugle og spænding

Elsker du at spille kort, hvorfor så ikke opsøge et fællesskab, hvor du både kan få spillespændingen stillet, måske endda lære helt nye kortspil at kende og ikke mindst få nye venner? Der findes et væld af kortklubber rundt omkring i de større danske byer, så der er helt sikkert også én i nærheden af dig.

Er du mere til brætspil, så er der endnu flere muligheder, for både klassiske spil som skak såvel som rollespils-brætspil og strategispil har fået en sand opblomstring de senere år. Du kan finde brætspilscaféer og hele butikker dedikeret til alt inden for klassiske brætspil og dugfriske spillenyheder.

Du kan også lære nye spil hjemme foran computeren, hvor du kan spille mod en computer såvel som en anden.  Du kan også spille alt inden for kortspil i online spillehaller og vinde gode gevinster, hvis du kan dit kram! Læs mere om spillehallen her – du kan oprette en bruger gratis og du behøver heller ikke spille om penge.

Hobbies udendørs – til glæde for både dig og hunden!

Det er en skam at sidde indendørs, når solen skinner, og din hund vi heller aldrig sige nej til en god luftetur og at gå på eventyr i det fri, så hvorfor ikke finde en interesse, du kan dyrke i det fri? Det kan tit kræve at man ejer eller lejer redskaber, starter et medlemskab eller lignende, så undersøg muligheden for at optage et hurtigt og billigt bonuslån, hvis du ikke lige har beløbet på hånden.

Er du glad for at dyrke dine egne blomster, grøntsager og andre planter, men har du ingen have? Du kan sagtens leje dig ind i et havefællesskab, hvor du kan dyrke lige hvad du vil på dit eget stykke jord. Det er en skøn måde at komme mere ud og at have et praktisk og spændende mål med det at bruge naturen og jorden.

Skal der mere fart på feltet og kunne du tænke dig en mere aktiv livsstil, hvorfor så ikke investere i en ny cykel eller en elcykel? Du får ny fysisk energi, når du og hunden kommer ud og får set nye horisonter. Der findes mange cykelklubber, hvor man i fællesskab cykler langs skøn natur på velholdte cykelstier, så det er en genial måde at lære nye folk at kende.

Din hund vil elske at få rørt sig, ligesom en mindre hund sagtens kan få stillet eventyrlysten ved at sidde i en kurv bag på eller foran, mens I suser derudaf.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.