Kæledyr med på ferie?

Mange efterlader deres kæledyr hjemme, når de tager på ferie, men kan du ikke lide at lade familiens firbenede medlemmer derhjemme, kan du godt tage dem med. Der er der en masse, du skal vide, inden du tager kæledyret med på ferie – og det er bestemt ikke alle kæledyr, der vil med!

Bilferie

Mange familier vælger at køre på ferie i disse dage.  Mange vælger endda at køre helt til Spanien, hvor der er masser af forskellige spændende byer at besøge, og her er den medbragte bil praktisk.  Det er nemt og billigt og kan byde på en masse spændende oplevelser undervejs, og så har du en bil til når I kommer frem – og så er der plads til Fido på bagsædet, så længe du sørger for at give dyrene vand og luft og mulighed for at komme på toilettet en gang i mellem.

Lader du bilen stå hjemme og tager et fly i stedet, kan du finde finde billig biludlejning i bl.a. Malaga. Læs mere her

Sejle

Man kan også vælge at tage på sejlferie, hvilket er for de mere aktive og søvante. Men selv kæledyrene – de fleste hunde og katte udelukkende dog – kan være med, hvis du tager de rette forholdsregler som f.eks. sikkerhed som et net på en af siderne, et toilet til dyret, redningsvest, medbragt medicin og indlagte pauser.

God tur!

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.