Kæledyr på ferie?

Hvad gør du med familiens firbenede medlem, når I skal på ferie? Selvom det ville være dejligt at kunne nyde jeres velfortjente ferie med hele familien samlet, kan det være svært at tage hunden eller katten med på en ferie i syden, hvor du undgår det danske efterårsvejr og plasker rundt i poolen eller suser rundt i en lejet bil

Der er der heldigvis råd for – dine kæledyr kan da bare selv komme på ferie!

Familiemedlem eller pension?

Mange hunde- eller katteejere vælger at give deres kære kæledyr til familiemedlemmer eller venner, der har lyst til at passe dyret, indtil du er hjemme igen. Det er en fordel, da det oftest ikke koster dig mere end en flaske vin, og da familie eller venner uden dyr ofte synes, at det er sjovt og hyggeligt at have besøg af en firebenet ven. Men det kan også betyde, at de ikke rigtig ved, hvordan man tager sig af kæledyret, og har brug for masser af indføring.

Pensioner derimod er professionelle, og dit dyr vil være et sted, hvor der bliver taget af dem – og ofte er der også andre dyr, som særligt sociale dyr som hunde vil nyde. De får præcist den foder og pleje, de har brug for, men det er ofte også en bekostelig affære.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.