Lav en blog og del dine erfaringer

(sponsoreret indhold)

Der er utroligt mange mennesker i hele verden der opretter blogs omkring deres liv, familie, kæledyr og lignende og det er der flere årsager til. Måske er det drømmen om at tjene penge på bloggen som mange af de kendte bloggere, og måske er det fordi det er blevet lettere end nogensinde før at gøre det. Du kan faktisk komme i gang med at oprette din blog på under 20 minutter og så er du i fuld gang med at skrive om hvad du har lyst til.

Personligt så kan jeg godt lide at have en blog omkring mine kæledyr, da det har min store interesse og passion at fortælle lidt omkring hvordan de har det, hvilke produkter de bruger, hvad de spiser og generelt hjælpe andre kæledyrs ejere med at give deres dyr et bedre liv. Derfor vil jeg også gerne hjælpe dig med at få din egen blog så du kan gøre det samme.

Køb et domæne

Nu skal du finde et passende navn til din blog. Hvis du har en hund, så kan det være hundensverden.dk eller mortenshund.dk og hvis du skriver om mus, så kan det være et musserelaterede navn i stedet. Find et navn som du kan lide og så gå videre til trin 2.

Køb hosting

Hosting er den plads som din hjemmeside er. Det er rent faktisk den online harddisk hvor alt dit indhold er gemt på, og det er vigtigt at du finder en hurtig server hvor du kan gemme mange filer og dokumenter uden at den bliver langsom, da det har meget betydning for brugervenligheden og så er det lige meget hvor hurtigt internet du har derhjemme.

Opret wordpress blog

Nu skal du oprette din wordpress blog. Mange steder hvor du køber hosting og domæner kan du vælge deres 1 klik installer, hvor du med 1 klik installere din hosting. Hvis du har den funktion så er det super godt, da det kun tager 30 sekunder så.

Derefter så er du klar til at lave dit først indlæg.

Lav blogindlæg

Nu skal du i gang med at lave blogindlæg. Her kan du skrive hvad du ønsker at skrive om, men også uploade billeder som du gerne vil vise for dit publikum.

Konklusion

Nu er du hermed i gang med at blogge. Nu kan du lægge blodindlæg op og så er du klar til at blogge.

Tillykke med din nye blog!

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.