Mistet dit kæledyr? Sådan kan du dulme sorgen

Selvom man kunne ønske sig det, lever vores kæledyr desværre ikke for evigt. Bedst som man har knyttet sig til dem, er tiden gået, og de skal herfra. Måske har du stået i situationen, måske gruer du for den dag, det sker. Læs med, hvor vi giver dig gode råd til at dulme sorgen, når dit kæledyr går bort. 

Det sker også, at især hunde og katte omkommer ved ulykker, og da kan man være nærmest i chok over at familiens pelsede medlem pludselig er revet væk. Selvom det ikke er et menneske, må vi give os selv lov til at være kede af det. 

Fjern fokus med et spil 

Når vi sørger over et afdødt kæledyr, er vi nødt til at gennemleve sorgen, men den kan være så massiv og altoverskyggende, at vi kan have brug for pauser, hvor vi glemmer det og fylder vores hoved med noget andet. Man kan også kalde det en afledningsmanøvre. Her kan man for eksempel vælge at spille på gratisfreespins.dk og på den måde få opmærksomheden ledt over på noget andet og dermed få en pause fra sorgen. Med casino bonus er afledningen ekstra virksom, så det kan man evt. prøve. Vær dog opmærksom på at spille forsvarligt og ikke bruge alle dine penge på spil. 

Sæt sorgen på pause med en film 

En anden mulighed kan være at se film eller serier. Gerne nogle, hvor der sker en masse, så man ikke keder sig og kommer til at tænke på lille Plet eller Fido. Undgå så vidt muligt film som Lassie eller Hachiko, hvor hunde er i centrum, og man bliver mindet om sit tab. 

Uanset om man vælger at håndtere sorgen over kæledyret med spil, film eller noget helt andet, er det vigtigt også at tale med nogen om det du går igennem. At sætte ord på dine følelser vil hjælpe dig med at bearbejde det, der er sket. 

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.