Ny græsplæne

(sponsoreret indhold)

Har i talt om at få ny græsplæne? Så har i sikkert også tænkt på hvor jeres firbenede ven skal løbe rundt imens haven er blevet til en jordbunke?

Det er ikke let for en hund at forstå hvorfor den ellers så perfekte græsplæne pludseligt er væk og hvorfor den ikke må løbe rundt og få jord på poterne på den nye legeplads i har bygget. Den bedste mulighed er at afslutte projektet hurtigt, en process der kan løses med planlægning og et par smutveje.

Planlæg jer ud af hovedpinen

En ny græsplæne betyder at den gamle plæne skal fjernes, jorden skal forberedes til den nye og den nye skal laves. Det er tre steps og det er ofte her at mange begår de første fejl der betyder at den nye plæne tager ekstra tid.

At fjerne den gamle plæne og forberede til den nye kræver maskiner som de fleste husejere ikke har, en ny græsplæne er derfor ofte lettest at få lavet af en anlægsgartner der kan klare hele processen på under 14 dage hvorefter den nye plæne er klar indenfor et par måned.

Er det stadig for lang tid er der heldigvis et par ekstra muligheder

Tag de lette smutveje

Den hurtigste mulighed for en ny græsplæne er rullegræs ovenpå den gamle plæne, hvis du ønsker rullegræs kan du lære mere om det her. Denne metode bruges sjældent da den nye græsplæne bliver uønsket høj, så jo mindre din plæne ligger lavt i niveau i forvejen så er dette ikke en god mulighed for dig.

Du kan dog stadig bruge rullegræs til at undgå det lange stykke tid det tager for græsfrø at spire og danne græsplænen. En stribe rullegræs er klar efter 4-6 uger hvor en normal græsplæne tager flere måneder.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.