Pas på dit kæledyr i varmen

(sponsoreret indhold)

Sommertid betyder sol, strand og masser af leg udendørs med din hund eller kat. Sommeren er et oplagt tidspunkt at få lidt mere kvalitetstid med dit kæledyr, da de fleste kæledyrsejere har ferie i løbet af de varme måneder. Hvis temperaturen ikke bliver høj nok i Danmark til din smag, kan du sagtens tage dit kæledyr med på ferie. Lån penge nu igennem Bank Norwegian og kom et skridt nærmere din drømmerejse.

Højere temperaturer er ikke lutter lagkage, når man er en hund eller kat; varmen betyder også højere risici for vores lodne venner – flere skader, flere hud- og øreinfektioner og en forøget risiko for et hedeslag. Kæledyr sveder ikke på samme måde som mennesker gør og kan derfor nemt blive overophedet. For at undgå disse problemer, så du kan nyde sommeren til fulde med din firbenede ven, er der her en række ting, du skal være opmærksom på.

Sørg for rigeligt med vand og skygge
Dehydrering hos hunde og katte er en reel mulighed i løbet af sommeren. Vores hunde bliver meget mere tørstige end vi gør, når de bliver varme. Tegn på dehydrering omfatter tørt tandkød og overdreven savlen. Sørg for, at dit kæledyr altid har adgang til frisk, rent vand inde i huset og tag en flaske med til din søde følgesvend, når du er på farten. Du kan også skifte fra tørfoder til en våd hundemad i de varmere måneder for at øge væskeindtaget.

Hold desuden dit kæledyr i skyggen så ofte som muligt. Mange hunde og katte kan godt lide at solbade, men direkte sollys over længere tid kan føre til hedeslag hos især hunde.

Efterlad aldrig dit kæledyr i bilen
De fleste kæledyr elsker at køre i bil. Dog nyder de ikke at sidde i en bil på en parkeringsplads, når der er meget varmt udenfor. Selvom du kun vil efterlade din hund i bilen i en kortere periode, så kan det imidlertid tage mindre end 10 minutter at udvikle et hedeslag for en hund i en varm bil, hvorfor du altid skal tage den med dig, hvor end du går.
© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.