Rejs med din hund i efteråret

Efteråret er en oplagt ferie til at tage på en lille smuttur. Skal du et sted hen, hvor du kører i bil, kan du passende tage din hund med.

Besøg Berlin i efteråret

I efterårsferien er det oplagt at besøge en by som Berlin. Der er ikke for langt til, at man kan køre i løbet af en dag. Skal I på en kort tur, behøver I ikke megen oppakning. Dette giver jer mulighed for at tage jeres hund med.

Når du kører langt med din hund, er der naturligvis nogle ting, som du skal have styr på. Bliv klogere på, hvad du skal opleve i Berlin.

Pas på din hund, når I kører

Når du kører langt med din hund, er det vigtigt, at du holder nogle ting for øje. Blandt andet er det vigtigt, at der er styr på sikkerheden. Dette betyder, at din hund enten bør være i bur, eller at du bør sætte et gitter op mellem bagagerummet og bagsæderne.

Skal din hund med i bilen, er det ligeledes vigtigt, at I holder flere pauser en normalt. Lad hunden forrette sin nødtørft og sørg for, at den hverken sulter eller tørster. Skal hunden være tryg, kan du tage et tæppe med, som I bruger i hjemmet.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.