Rejs med din hund

Drømmer du om at komme ud at rejse, men tænker det er besværlig at rejse med din hund? Det er faktisk mange muligheder for at rejse, sammen med din hund, en af dem er at sejle. 

Krydstogt med hunden

Flere rederier tilbyder krydstogter, hvor hunden er velkommen. Men du skal være tidlig ude, da det er få hundekabiner tilgængelig. Du skal selvfølgelig sætte dig ind i hvilke regler, og evt. restriktioner de forskellige rederier kan have. Ofte er det forbudt for hunden at komme med i restauranten, samt at du selvfølgelig skal være forberedt på, at have hunden i snor.

Forberedelse

Inden du tager hunden med ud at sejle, skal I begge to forberedes jer. Det kan være en fordel at øve sig på mindre sejlture, og kortere overfart, for at prøve det ud.  Faktisk er det nogle hunde, som ligesom mennesker, kan opleve at blive søsyg. Derfor skal I selvfølgelig prøve at sejle, inden du booker den store krydstogt.

Hvis det er nødvendig at låne penge, for at drømmen om krydstogtet, skal blive virkelighed, kan det være en god ide at læse sig op på gode tips inden du låner penge. 

Du skal selvfølgelig undersøge om hunden har alle de nødvendige vacciner, samt en påkrævet microchip, inden du booker rejsen.

Er din hund en vandhund?

Det er dig som kender din hund bedst, og du skal derfor overveje om din hund  egner til livet på vandet. Hunden skal være afslappet, og ikke have et bange gemyt. Den skal være social, og kunne være sammen med andre mennesker, og hunde.

Hunden kan også være med på mindre både, som sejlbåde eller husbåde. Her kan der også være mulighede for at hund og dets ejer får sig en tiltrængt dukkert i det varme vand.

Det er vigtigt at være opmærksom på at også hunde skal udrustes med redningsveste. Du kan finde flere typer redningsveste til hund ved at kigge online. Det er ikke et krav, men anbefales på det stærkeste under sejling.

Husk alltid at være opmærksom på at hunden får nok at drikke, når I opholder jer på vandet, specielt hvis den spiser mindre end normalt.

 

 

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.