Sådan kan du selv massere din hest hjemme i stalden

This image has an empty alt attribute; its file name is annonce-1-1.png

Hvor kunne det være rart hvis man selv kunne løsne hestens muskler hjemme i stalden. Især nu hvor kulden er bidende og jorden er frossen. Mange heste blive spændte og låste i musklerne fordi jorden er knudret og hård at gå på. Samtidig er kolde muskler en svær kombination hvis bevægelsesmønsteret i forvejen er besværet. 

Hvis du gerne vil hjælpe din hest i denne tid, er der faktisk nogle ting du kan gøre. Har du set de der smarte massagepistoler som fitness tosserne bruger til hurtigere restituering af deres muskler?

Det er faktisk ikke helt skørt, og du kan sagtens bruge sådan en massagepistol til at hjælpe din hest af med spændte og stramme muskler. Når en muskel er spændt, sker der ofte det at der bliver kompenseret i en anden muskel, og så er det bare en stor ond cirkel.

Du kan finde den bedste massagepistol hos Nettofitness, ved at klikke her. Fordelen ved at anskaffe dig en massagepistol er at du ikke kun behøver bruge den til hesten, du kan også lige give dig selv en omgang når du er i gang. Måske du også kan slipper for ømme inderlår og mavemuskler. Når du anskaffer dig en massagepistol kan du nemt og hurtigt behandle din hest, uden at du behøver at bestille en behandler udefra til at komme og gøre det. 

Andre ting du kan gøre for din hest

Hvis du gerne vil hjælpe din hest endnu mere med spændte og låste muskler, så er der masser af andre ting du også kan gøre for den. I denne tid hvor det er meget koldt, er varme et super redskab. Har I ikke et solarium i stalden, kan du lave dit eget varmetæppe ved at sy et almindeligt varmetæppe ind i et skridttæppe eller gammelt dækken og lægge over hesten. 

Ellers findes der varmecremer som også kan hjælpe på en specifik muskel. Desuden kan du give hesten tilskud til musklerne i form magnesium, hyben eller E-vitamin tilskud. 

Strækøvelser efter rideturen er også en rigtig god mode at holde hesten afspændt og smidig. Sørg for kun at lave strækøvelser når din hest er varm i kroppen så du mindsker risikoen for forstrækninger. Du kan blandt andet bruge godbidder eller gulerødder og få hesten til at tage hovedet ned til hoften på hver side. På samme måde med hovedet ned mellem benene og også den øvelse hvor hovedet skal strækkes så langt frem og ned. 

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.