Skal du flytte med hunden i lejlighed?

(sponsoreret indhold)

Tips til indretning og overvejelser, når du skal flytte til mindre bolig med hunden

Går du i flyttetanker, kan du her få god inspiration til nyindretning og livet med hund. Det kan være svært at få alle hverdagens praktiske gøremål til at gå op i en højere enhed, og når man står foran en større flytning, tager det tid både at finde den nye bolig, at pakke boligen ned – og ikke mindst at skille sig af med de ting, der ikke fungerer optimalt eller som der bare ikke bliver plads til i den nye bolig. Søger du stadig efter en ny bolig, men skal flytte ud af din nuværende bolig inden længe, kan du til at starte med forsøge at finde ledige lejeboliger i Aalborg eller en større by i nærheden af dig. Det kan ofte tage tid at finde den ideelle ejerlejlighed, andelslejlighed eller rækkehus, hvor der rigtig er plads til det gode hundeliv.

Den svære kunst at skille sig af med ting!

En flytning er en god anledning til at få overblik over ens ejendele – både de praktiske såsom køkkensager, linned og håndklæder, men så sandelig også ting, der har større affektionsværdi – fx hundens gamle kurv og gammelt legetøj. Det kan føles som at sige farvel til de minder, som binder sig til disse ting, men i virkeligheden eksisterer mindet jo mest af alt inde i dig. Overvej derfor om det er værd at skille sig af med hundekurven, der jo fylder en del, og beholde en lille legebold som minde om hundens unge år eller hvalpe.

Det kan være, at du har køkkengrej, som bare ikke virker så godt, som det engang gjorde – måske tager kaffemaskinen en evighed om at dryppe sig til en kande kaffe. Og er dit nye køkken en tand mindre end dit nuværende, hvorfor så ikke investere i mindre køkkenmaskiner, der vil gøre livet nemmere i fremtiden? Du kan finde anmeldelser af de bedste maskiner på nettet, så du slipper for at gøre fejlkøb – se fx denne brødrister test.

Det gode hundeliv på færre kvadratmeter

Når du flytter til mindre lejlighed med din hund, skal både du og hunden kunne være der og slappe af. Særligt vis du har en lidt større eller mellemstor hunderace, kan du gøre livet mere afslappende for hunden, hvis du sørger for god gulvplads og at fx stuebordet ikke fylder for meget. Så er der rum til at lege, uden at hunden skal frygte at den logrer så meget at kaffekopper og nips ryger af bordet!

Sørg også for at der er et fuldstændigt roligt hjørne, hvor hunden er fri for højttalere, tv og radio. Hundes hørelse er fintunet og sart, og på færre kvardratmeter kan hunden simpelthen risikere at få stress af aldrig at kunne trække sig tilbage i ro.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.