Skal du have et kæledyr?

Går du og tumler med tanken om at købe en hund eller kat? Der er mange ting, som skal tages med i overvejelserne, før man kaster sig ud i et køb af en hvalp eller killing. 

Der skal tages ansvar

Først og fremmest må du overveje, om du er klar til det ansvar, som følger med. Hvis en killing eller hvalp flytter ind i dit hjem, er det ikke  længere muligt at tage på diverse smutture. Skal du for eksempel over at besøge familie i den anden ende af landet, og regner med at tage en overnatning der, må du samtidig overveje, om det er forsvarligt at transportere din hund eller kat med, eller om der skal sørges for pasning. Desuden kan det, specielt med en hundehvalp, være nødvendigt de første uger at sørge for, at der er nogle der kommer tidligt hjem om eftermiddagen. Hvis man efterlader en hvalp alene for lang tid, kan der hurtigt ske små uheld.

Har du økonomien i orden?

Udover at der skal tages ansvar for pasning og pleje, står man også over for et økonomisk ansvar. Køb af dyr er ikke gratis, og udgifterne stopper ikke derefter. Tværtimod. Der skal lægges penge til side til mad og legetøj, men man må også medregne uforudsete udgifter som for eksempel dyrlægebesøg. Hvis du forsøger at skabe mere luft i din økonomi, kan investering være noget for dig. Man må selvfølgelig sætte sig ind i tingene, inden man kaster sig ud i de helt store investeringer. Her kan du læse mere om bitcoins.

 

 

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.