Skal jeg tracke min hund?

(sponsoreret indhold)

Som hundeejer skærer det i hjertet, når man passerer flyers med billeder af kæledyr, plastret på lygtepæle og overmalet med ordene “forsvundet!” Tænk at miste sin bedste ven, det må være det værst tænkelige. Men at din hund forsvinder kan forhindres – så hvorfor ikke gøre det?

Godt opdraget eller ej
Uanset hvor godt opdraget din hund er, hvor meget den lystrer og hvor meget den elsker sit hjem hos dig, kan den blive nysgerrig. Den kan få lyst til at udforske området hvor i bor, på egen hånd og den vil måske bruge snedige kneb for at få lov til at stikke af for en kort stund.

De mest eventyrlystne hunderacer
Nogle hunde er mere tilbøjelige til at søge ud på nye eventyr end andre. I en undersøgelse lavet for nogle år tilbage, kunne man konkludere at labrador retrieveren var den race, der hyppigst løb hjemmefra. Cockerspaniels og Jack Russel-terrierer fulgte efter på listen over de mest eventyrlystne men også den samojede hund er både livlig og selvstændig. 

De mest hjemmetilfredse hunderacer
På listen over hunderacer, der er mest fornøjede i trygge omgivelser er efter sigende puddelhunden, bichon havanais (også kendt som bomuldshunden) og den franske bulldog. Disse hunderacer er særligt gode hvis du bor i lejlighed, men der er ingen garanti for at de ikke skulle blive fristet af en lille selvstændig gåtur, skulle muligheden byde sig.

Mange årsager til at hunde løber hjemmefra
Der kan være rigtig mange årsager til at din hund løber hjemmefra. Måske har hoveddøren stået på klem, måske har din hund spottet en spændende fugl udenfor havelågen. Du kan også være havnet i den ulykkelige situation at du har haft indbrud og din hund er blevet skræmt væk. Uanset årsagen, er det vigtigste at få din trofaste ven hjem i sikkerhed igen.

Navneskilt og tracking
Der er mange ting man kan gøre, for at forhindre at ens hund løber hjemmefra men der er også ting man kan gøre, for at gøre det nemmere at få hunden hjem igen. Det første man kan gøre er at sikre sig, at hunden altid bærer halsbånd og navneskilt med dit telefonnummer. Så sikrer du, at de, der finder din hund, kan komme hurtigt i kontakt med dig.

Derudover har nutidens teknologier gjort det muligt at udvikle et GPS-system, der kan hjælpe dig med at tracke dine kæledyr. Uanset størrelse, race og personlighed. Det at tracke din hund kan give dig en ekstra tryghed i hverdagen og hjælpe dig i den triste situation hvor din hund er forsvundet. På din smartphone kan du simpelthen holde øje med hvor din hund befinder sig 24 timer i døgnet.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.