Suppler gåturene med gymnastik

At have en hund er en fantastisk kilde til motion. En hund skal nemlig luftes flere gange om dagen, og så kræver det jo, at der er én, der går med. Vil du gerne dyrke en sportsgren, hvor du får pulsen højere op, kan gymnastik være en mulighed.

At gå tur med hunden

Går du tur med din hund to eller tre gange hver eneste dag, kommer du til at gå en hel del kilometer i løbet af ugen. Dette er rigtig godt, hvis du gerne vil holde din krop i gang.

Dog er det udover den daglige motion også anbefalet, at du et par gange om ugen får pulsen højt op. Det kan du for eksempel gøre, hvis du starter til gymnastik. Bliver du en dygtig gymnast, kan det være, at du kommer på DGI Verdensholdet.

Gymnastik i alle aldre

Gymnastik er for folk i alle aldre. Her kan du læse, tre grunde til at dine børn bør gå til gymnastik. Og grundene til, at du bør starte er sådan set ikke så forskelllige fra disse.

Gymnastik er motion og sammenhold samlet i én sportsgren. Vil du gerne møde nye mennesker og have et smil på læben, kan du tage kontakt til din lokale gymnastikforening.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.