Tag hunden med på din næste storbyferie!

(sponsoreret indhold)

Find hundevenlige storbydestinationer – og find det bedste, billigste hotel på Momondo!

Lige så skønt der er at være på ferie og komme væk fra hverdagens rutiner og tidspres, lige så slemt er det at undvære sin hund! Mange har det også svært med tanken om at éns bedste hundeven sidder på hundepension uden at vide, hvornår – og om! – éns menneske kommer tilbage og henter én. Derfor vælger mange dedikerede hundeejere da også kun at tage i for eksempel sommerhus eller campingferie, da det er nemmest og rarest med hunden.

Udforsk storbyen – også på fire poter!

Men der er massevis af spændende storbyer i Europa, hvor du nemt kan tage hunden med. Det kræver blot, at du på forhånd undersøger, hvordan du bl.a. kan tage hund med i flyet eller i toget – og om hotellet tillader hund. På Momondo finder du både gode priser på fly og hotel – og i din søgning, kan du vælge “Faciliteter” og “Kæledyr tilladt”, så du får den perfekte oversigt over hoteller. Hvis du rejser med familie og venner, kan I også undersøge om ikke en ferielejlighed, hvor hund er tilladt, vil være oplagt base for jeres storbyferie. I din rejseplanlægning bør du desuden altid orientere dig om regler for at rejse med hund inden for Europas grænser.

Har du svært ved at beslutte dig til hvilken by, der vil være den perfekte ramme om din storbyferie med hund, kan denne rejseguide anbefales. Er din hund aktiv og har lyst til at udforske byen (og dens firbenede beboere!) sammen med dig, kan du vælge en storby, hvor der er gode muligheder for at vandre gennem byens net af smalle gader og torve. Har du en mindre hunderace, som må løbe dobbelt så stærkt for at følge med, kan det være en fordel, hvis du vælger en by med et godt transportsystem – et lift er altid en velkommen hjælp for små trætte poter!

Særlige storbyeventyr for hunde

Mange storbyer er efterhånden særligt opmærksomme på hundeejere. Du finder derfor et væld af sjove hundeparker og strande, hvor hunde er velkomne, overalt i Europa. Elsker du at komme ud med hunden i naturen til hverdag, kan du også gå efter en storbyferie, der inkluderer flotte naturoplevelser.

En hundevenlig by til inspiration

Barcelona er et godt eksempel på en storby, der er et slaraffenland for hunde såvel som deres mennesker! I det gamle centrum finder du kringlede, brostensbelagte gader, hvor både du og hunden kan udforske de gamle bydeles charme og senere nyde lækker tapas og en kold drik på de mange hyggelige torvepladser. Strand, vand og bjerge omkranser den charmerende catalanske by: Trænger I til at få fred og jordforbindelse, er der derfor også altid mulighed for at skifte storbyens asfalt ud med køligt sand under poterne!

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.