Tag hunden med på ferie

(sponsoreret indhold)

Det er de færreste af os, som bryder os om at lade hunden være derhjemme, når vi skal på ferie. Hvis du har det på den måde, som kan du vælge en ferie, hvor du kan tage hunden med.

Her er især en campingferie eller evt. en byferie god. De fleste europæiske byer kan du køre til, hvis du har lyst til det, og så kan du tage hunden med. Dog skal du her huske på, at du skal finde hoteller, hvor du godt må have en hund.

Hvis du tager et sted hen, hvor der er strand, skal du også undersøge, om de tillader hunde, for det gør de ikke på alle strande. Hvis din hund ikke er vant til byer, så er en campingferie nok klart at foretrække. Det er en altid en god idé at spørge andre til råds. I dag foregår det mest ved hjælp af sociale medier, da du hurtigt kan komme ud til andre mennesker via venners venner. I gamle dage brugte man mest debatfora til den slags spørgsmål.

Camping i alle lande

Mange tror, at når de tager på campingferie, så kan man kun tage kedelige steder hen. Men der er campingspladser i alle lande, og der vil nærmest altid være en campingsplads tæt på store byer. Disse campingpladser er normalt en del dyrere end dem på landet.

Så hvis du har en bil, kan det være en god idé at lade campingvognen stå derude og så køre ind i byen. Det er næppe noget problem for jer at køre 50 km for at komme ind til en storby. I vil maks komme til at bruge 2 timer på en dag alt efter, hvor slem trafikken er. Det er altid i orden at tage sin hund med ind til en storby, men det er ikke sikkert, at I kan komme ind alle steder, når I er der.

Vi vil dog ikke anbefale jer, at I lader hunden være alene tilbage på en campingplads, som de ikke kender. Så beslut jer for inden I rejser, om I vil have hund med eller ej. Hvis I vil have den med, skal I acceptere, at det ikke er alle ting, som I kan lave. Alternativ kan I også bare nyde campingpladserne og lade være med at besøge nogle byer, for så får I intet problem.

Nyd naturen med jeres hund

Det lækre ved at være på en campingplads er, at der altid er masser af natur rundt om. Så det giver nogle gode muligheder for at gå nogle lange dejlige ture med jeres hund.

Det er både sundt for jer og jeres hund. På den måde bliver det også en ferie for jer alle sammen. Om aftenen kan I grille og nyde det dejlige vejr, mens jeres hund spiser et godben.

Hvis I vil have jeres hund med på ferie, så vil vi anbefale jer, at I holder jer til campingpladser, som er omgivet af masser af natur.

© 2023 Securepet.dk . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.